Článek o Směny.cz na Czechcrunch.cz Směny.cz

Směnomat se změnil na Směny.cz. Plánovací nástroj využívá 16 tisíc uživatelů i Albert a chystá se do zahraničí

Článek o Směny.cz na Czechcrunch.cz Směny.cz
Radek
Radek Hron
co-Founder
15. 1. 2021

Podnikatelská trojice Martin Kulich, Radek Hron a Štěpán Kočí zakládala nástroj, který by firmám ulehčil plánování směn zaměstnanců, už před pěti lety. Sami totiž dlouhou dobu pracovali v oblasti multikin, kde získali přímé zkušenosti s tím, k jakým zmatkům během operativního řízení zaměstnanců může docházet.

S cílem nahradit papírky a tabulky v Excelu tak vznikl nástroj Směnomat, jenž během loňského roku prošel rebrandingem na Směny.cz a dále posiluje svou pozici na trhu, kde jeho služby využívá například maloobchodní řetězec Albert. Ne všechno se však v poslední době vyvíjelo podle plánů.

„Loňský rok byl v tržbách trojnásobně větší než rok 2019. Předpokládali jsme jiná čísla, bohužel kina, hotely a další služby byly zavřené, čímž se výpadek promítnul i u nás,“ přiznává pro CzechCrunch Kulich s tím, že loni firma celkově utržila jednotky milionů korun a je lehce zisková. „Veškeré naše tržby nicméně vkládáme zpět do vývoje produktu – 90 % našich nákladů jsou mzdové náklady vývojářů,“ doplňuje.

celý článek k přečtení zde: https://www.czechcrunch.cz/2021/01/smenomat-se-zmenil-na-smeny-cz-planovaci-nastroj-vyuziva-16-tisic-klientu-i-albert-a-chysta-se-do-zahranici/

Čtěte dále

Potřebujete pomoc s plánováním směn zaměstnanců?

Získejte naši skvělou aplikaci. Cloudové řešení, bez instalací.